Heb jij last van stress? Voel je je regelmatig onrustig of nerveus? Heb je vaak last van negatieve gedachten? Pieker je veel over toekomst of verleden?

Hoe moet je stress symptomen aanpakken? Dat is een vraag waar helaas niet snel antwoord op te geven is.

Allereerst is het belangrijk dat je weet waarom stress niet goed is.

Ten tweede is het belangrijk dat je weet hoe stress wordt veroorzaakt. Ten derde is het belangrijk dat je weet hoe je stress symptomen moet aanpakken.  

Natuurlijk zijn er nog veel meer belangrijke dingen die je moet weten. Maar met deze informatie die wij je geven kom je waarschijnlijk al een heel eind.

Iedereen weet dat stress niet gezond is. Het kan vele klachten veroorzaken en zelfs een doodsoorzaak of ernstige ziektes tot gevolg hebben.

Stress ontstaat als mensen niet goed ontspannen en zich te veel zorgen maken.

Uit diverse onderzoeken blijkt zelfs dat het kleinste beetje stress in je leven kan leiden tot gezondheidsproblemen op latere leeftijd.

Dit willen we natuurlijk voorkomen. Daarom behandelen wij vandaag diverse tips die stress verminderen.

Met een positief en ontspannen leven heb je minder stress en minder stress is natuurlijk goed voor jouw welzijn.

Wil jij eenvoudige en bewezen technieken beheersen om stress symptomen aan te pakken en daarmee een ontspannender leven te leiden?

TIP: Volg deze online cursus voor minder zorgen en stress. Wil je naast deze cursus verder werken aan het verminderen van stress? Doe dit dan door het volgen van onderstaande tips die stress verminderen.

Stress symptomen kun je aanpakken door het dragen van je partners t-shirt!

Een nieuwe studie van de Universiteit van British Columbia in Canada geeft eindelijk antwoord op de eeuwenoude vraag: “ Waarom slapen vrouwen graag in het t-shirt van hun partner?”

Uit hun onderzoek blijkt dat het te maken heeft met het verminderen van stress bij vrouwen. Veel vrouwen beweren dat zij hun partner minder missen door zijn shirt te dragen.  Echter laat het onderzoek wat anders merken.

Doordat vrouwen zich vertrouwd voelen als ze de geur van hun partner ruiken bij dragen zij graag het shirt  van hun partner. Hierdoor verlaagt cortisol in hun lijf waardoor de stress bij vrouwen verminderd.

Wil je dus jouw stress symptomen verhelpen? Draag dan het shirt van je partner!

Ademen en mediteren helpt beter dan je denkt!

Naast het shirt van je vriend kun je ook een van de volgende tips volgen die helpen om stress te verminderen. Door dagelijks minimaal 5 tot 10 minuten te mediteren kom je al veel meer tot rust. Daarnaast helpt het om elke dag eens rustig te gaan zitten en eens goed rustig door te ademen. Adem 1 of 2 tellen in en 3 tot 5 tellen uit. Door meer op je ademhaling te letten wordt je rustiger en dit helpt bij het verhelpen van stress symptomen.

Focus gewoon een klein momentje!

Een klein momentje van ongeveer vijf minuten per dag kan al heel veel bijdrage aan het verminderen van jouw stress. Door op zo’n moment ook nog eens goed na te denken en stil te staan bij het moment en jezelf kan je veel stress symptomen verhelpen.

Laat al je spieren eens flink werken!

Lachen is gezond. Dit is een tip die zeker helpt om stress te verminderen. Lach elke dag eens flink hardop en laat je lachspieren eens flink werken. Beweeg en sport ook wat extra op een dag. Een half uur wandelen of fietsen per dag is al een mooi begin! Dit zorgt voor een ontspannen lichaam en meer positiviteit in je leven. Hierdoor zul je zeker de stress in jouw leven verminderen.

Laat je werk op je werk om stress te verminderen!

Dit is een van de tips die echt helpt om stress te verminderen. Neem je werk niet mee naar huis. Laat de problemen, de indrukken, de stress alles van je werk op je werk zodra je de deur achter je dichttrekt. Het zal je zeker helpen om minder stress te ervaren om zo  thuis echt goed te kunnen ontspannen.

Gooi facebook de deur uit!

Hopelijk ben jij niet verslaafd aan Facebook? Het blijkt namelijk uit diverse studies dat het gebruik van Facebook stress doet toenemen. Facebook checken is dus zeker geen goede bezigheid als jij jouw stress symptomen wil verminderen. Doe Facebook weg of gebruik het minder. Kies eventueel 1 moment per dag of week uit om gebruik te maken van facebook.  Het zal je helpen om je stress te verminderen.

Overweeg het gebruik van voedingssupplementen!

Medicijnen zijn niet altijd goed om stress te verhelpen. Er zijn genoeg voedingssupplementen, kruiden en homeopathische middelen die helpen bij de aanpak van stress symptomen.

Lemon balm(citroenmelisse)

Lemon balm of te wel citroenmelisse is een erg goed kruid bij de aanpak van stress symptomen. Je kunt er thee van zetten en je wordt er na een paar slokken al meteen rustig van. Het is ook verkrijgbaar in druppeltjes of pilletjes. Echter vers is natuurlijk het lekkerst en werkt het beste om te ontspannen.

Omega-3 pillen

Uit een studie blijkt dat het extra slikken van omega 3 20% van de stress symptomen bij mensen verminderd. Een erg goed idee dus om dit extra bij te slikken.

Valeriaan

Valeriaan is een populair middel om goed te kunnen slapen. Het wordt gemaakt van de Valeriaanwortel en heeft een ontstressend effect. Het bevat een stof die zeer goed werkt om te ontspannen en wordt daarom echt aangeraden om te gebruiken bij een slechte nachtrust of veel spanning.

Kava-kava

Kava-kava valt onder de pepers en is een goed middel om stress symptomen aan te pakken. Het is zeer bekend in de South Pacific en wordt tegenwoordig gebruikt in Europa en de VS als antistress middel. Wil je jouw stress symptomen verhelpen? Denk dan eens aan Kava-kava.

Pak het verminderen van stress in een keer goed aan met een cursus!

Je kunt stress verminderen door  ‘de e-cursus ‘Nooit Meer Zorgen of Stress’ aan te schaffen. Hiermee leer je om stress te verminderen en ontdek je manieren om stress symptomen aan te pakken. Het is een praktische en eenvoudige cursus die jouw op praktische en eenvoudige wijze effectieve manieren leert om zorgen en stress los te laten.  

Met deze geweldige cursus kun je nu jouw stress symptomen aanpakken!

Laat deze kans dus niet schieten en schaf deze online cursus aan om je stress symptomen te verminderen. Talloze cursisten zijn je al voorgegaan en genieten nu van een ontspannen leven met minder zorgen en stress. Jij wilt dat toch ook? Normaliter kost een coachingssessie €95,00 per uur. Nu kun je het zelf!

Het enige wat je hoeft te doen is de lessen online te lezen en oefeningen doen vanuit huis. Stress symptomen aanpakken is dus nog nooit zo eenvoudig geweest. Laat deze kans niet liggen en maak gebruik van deze geweldige aanbieding en leidt een positiever en ontspannender leven.

  • Wil jij eindelijk weer kunnen ontspannen?
  • Ben jij ook klaar met alle tips die nog steeds tot niets hebben geleid?
  • Wil jij nu minder stress in je leven?

Koop dan deze e-cursus ‘Nooit Meer Zorgen of Stress’ via deze kortingslink >>>

 

Share This